,

Παιδιά και κατοικιδιο κουνελι

κατοικιδιο κουνελι

Παιδιά και κατοικιδιο κουνελι


Ένα κατοικιδιο κουνελι μπορεί να φαίνεται σαν ο τέλειος σύντροφος για το παιδί σας, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Πολλά παιδιά είναι πολύ μικρά για να χειριστούν ένα κατοικίδιο κουνέλι. Το κουνελάκι μπορεί να φαίνεται χαριτωμένο, αλλά δεν συμπεριφέρονται όπως στα κινούμενα σχέδια για παιδιά.

Σε πολλά κουνέλια δεν αρέσει να τα κρατάνε, έτσι το παιδί σας μπορεί να καταλήξετε με αρκετές επώδυνες γρατσουνιές και το κουνέλι σας πολύ χειρότερα καθώς στη προσπάθεια του να ξεφύγει μπορεί να σπάσει κάποιο κόκκαλο.

Τα κουνέλια είναι ευαίσθητα πλάσματα. Δυνατοί θόρυβοι ή παιδιά που τρέχουν γύρω γύρω μπορούν να τους τρομάξουν. Τα κουνέλια είναι περισσότερο διατεθειμένα να έρθουν και να παίξουν με το παιδί εάν αυτό κάθεται ήσυχα στο πάτωμα. Επίσης πρέπει να υπενθυμίσετε στο παιδί ότι πολλές φορές θέλει να μείνει μόνο του για να φάει ή να πάρει έναν υπνάκο. 

Υιοθετώντας ένα κουνέλι είναι μια πολύ μεγάλη δέσμευση. Τα κουνέλια έχουν διάρκεια ζωής πάνω από δέκα χρόνια. Τα παιδιά μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους για το κουνέλι έτσι πρωταρχικό άτομο που θα το φροντίζει πρέπει να είναι πάντα ένας ενήλικας.

Διαβάστε επίσης, πριν πάρετε ένα κατοικιδιο κουνελι:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Κουνελια © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair